IRIHF:
در راستای پیگیری فدراسیون هندبال از نتایج و دستاوردهای سفرهای استانی، منصور نیک پناه، رئیس هیات استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون هندبال با اشاره به سفر رئیس این فدراسیون به این استان در اواخر سال 99 گفت: دکتر پاکدل در این سفر در نهایت فشردگی برنامه سفر خود سعی کردند در خصوص مشکلات استان در زمینه هندبال نگاه ویژه ای داشته باشند.
وی افزود: در این جلسه مشکلات استان در حوزه هندبال مانند مشکلات مربوط به ایاب و ذهاب با توجه به گستردگی استان، فقدان شرکت های خصوصی و اسپانسرها، فقر عمومی و عدم تعریف هندبال در سبد خانواده ها مورد بررسی قرار گرفت.
نیک پناه با بیان اینکه هم اکنون از این استان یک تیم آقایان در لیگ دو، دو تیم در لیگ سه مردان و یک تیم در لیگ دو بانوان فعال هستند، اظهار داشت: بالطبع محرومیت استان و دوری از مرکز، بر فشار برای فعالیت در هر رشته ای بویژه هندبال دامن می زند علی رغم اینکه هندبال در استان پیشینه مقبولی دارد به نحوی که زمانی که تیم جوانان ایران در آسیا قهرمان شد کاپیتان آن مهدی زرین قلم از شهرستان زابل بود که هم اکنون نیز در حیطه هندبال فعالیت دارد. علاوه بر این، استعدادهای بسیار و شرایط مطلوب فیزیکی هم در دختران و هم در پسران استان در دو حوزه ساحلی و سالنی وجود دارد اما آن چیزی که مسلم است، این است که وضعیت فعلی هندبال در استان مطلوب نیست.
وی با بیان اینکه در این بین حمایت مراکز دولتی بخصوص اداره ورزش و فدراسیون هندبال می تواند تا حدودی گره گشا باشد، گفت: یکی از مشکلات مهمی که در سفر رئیس فدراسیون مورد بررسی قرار گرفت، نبود حتی یک سالن اختصاصی برای هندبال در کل استان بود که مقرر شد با حمایت مدیرکل ورزش و جوانان استان سالنی برای تمرین ورزشکاران چه بصورت مناقصه یا ترک تشریفات درنظر گرفته شود اما شرایط کرونا سبب شد نظم عمومی سالن ها به بهم بریزد و بالطبع این امر مدتی به درازا کشید اما در نهایت در پی پیگیری های فدراسیون و هیات هندبال و همکاری و حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان بالاخره قرار بر این شد که سالن امام علی (ع) صبح ها به رده های پایه و عصرها به تیم لیگ دسته یک اختصاص یابد.
نیک پناه بیان کرد: همچنین قرار شد سالن شهید فهمیده که سالن استانداردی برای مسابقات هست، هفته ای یک جلسه در اختیار تیم لیگ یک قرار بگیرد. سالن دهکده المپیک نیز هر زمانی که بانوان هندبالیست نیاز داشته باشند، در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: همچنین در زمینه هندبال ساحلی با توجه به اینکه یک زمین ساحلی بیشتر وجود ندارد و این زمین با رشته های دیگر ساحلی همچون کبدی مشترک است، مقرر شد در اسرع وقت وضعیت این زمین برای حصارکردن بررسی شود و میزان هزینه مورد نیاز برای این کار برآورد شود تا در اسرع وقت هم نسبت به تخصیص بودجه اهتمام شود.
رئیس هیات استان سیستان و بلوچستان افزود: همچنین در این سفر مقرر شد فدراسیون در تمام رده های سنی در بحث ورودیه ها، اسکان و در صورت نیاز کمک های دیگر بصورت فعالانه ورود کند. جدای از این ریاست فدراسیون قول داد مربیان و بازیکنان شهرستان هایی مثل سیب و سوران که در حوزه هندبال فعال هستند، با هزینه فدراسیون برای کسب تجارب بیشتر و دانش افزایی به اردوهای ویژه ای که در تهران و در حوزه فدراسیون برگزار می شود، اعزام شوند.